Arvottu – Laitasaari-kalenteri vuodelle 2014

Laitasaari-kalenteri 2014 Viimevuotiseen tapaan arvomme yhden kalenterin Laitasaari-Seura ry:n nykyisten ja toisen uusien jäsenten kesken. Kalenterin arvo on 18 euroa ja se on taatusti uniikki!

Jos olet harkinnut seuran jäsenyyttä, niin tulepa nyt mukaan – tuet samalla historiasivuston toimintaa! Voit liittyä jäseneksi ja osallistua arvontaan täyttämällä jäsenlomakkeen täällä tai laittamalla viestiä suoraan sihteerille eli sari.heimonen(at)gmail.com

Jos et halua liittyä jäseneksi, voit tukea seuran toimintaa lahjoituksella tilille FI29 5274 0020 0444 24 Lahjoituksesi on merkki siitä, että arvostat vapaaehtoistyötämme Laitasaaren kylän historian selvittämiseksi. Ehkä olet saanut tietoja omasta suvustasi /sukutalostasi sivustomme kautta? Lahjoittajat osallistuvat kolmannen kalenterin arvontaan.

Arvonta suoritetaan 2.1.2014 ja tulokset julkaistaan sivustolla. Laitasaari-Seura ry – lisää tietoa täältä.

P.S. Jäämme Sarin kanssa joulutauolle. Ajastetusti ilmestyy artikkeleja tauonkin aikana, mutta harvakseen. ”Artikkelivarastomme” alkaa olla tyhjä.

Kategoria(t): yleistä Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

7 vastausta kohteessa Arvottu – Laitasaari-kalenteri vuodelle 2014

 1. Solja sanoo:

  Naamakirjan Laitasaari-ryhmässä kysyttiin, voiko kalenteria tilata. Lupasin että voi – tilaan 10 kpl lisää – 3 tilausta uupuu vielä. Jos ken haluaa kalenterin niin kommenttia tähän asap. Kalenterin hinta 18 eur + postitus- & pakkauskulut. Kyläläiset voi noutaa meiltä, säästää em. kulut. Viime vuonna kalenterit menivät niin tarkkaan, ettei itselle jäänyt yhtään kappaletta.

  • pentti lohela sanoo:

   tilaan 2 kpl noutoon

   • Solja sanoo:

    OK, selvä, Pentille riitti vielä. Nämä menivätkin sitten jo kun naamakirjastakin taas tilattiin. Ensi vuonna pitää olla hyvissä ajoin liikkeellä ja kerätä ennakkotilaukset. Voi tehdä sitten yhden isomman tilauksen kerralla painotaloon, siinä säästääkin.

    Mutta nyt kannattaa liittyä jäseneksi – on (toistaiseksi) 100% mahdollisuus voittaa kalenteri! Tarvitsemme lisää jäseniä, jotta esim. Muhoksen kunta noteeraa meidät jakaessaan ensi keväänä harkinnanvaraisia avustuksia. Viime vuonna saimme vähiten kaikista Muhoksen yhdistyksistä, eli sata euroa! Sillä sitten järkättiin kesäjuhlat ks. http://www.laitasaari.fi/isoisan-olkihattu/ – no eihän se todellakaan riittänyt mihinkään :-)

 2. Sari sanoo:

  Tämä kalenteri on kyllä hieno! Kiitokset niille jo, jotka ovat jo liittyneet uusiksi jäseniksi tämän myötä- arvostamme sitä kovasti!

  Ja tuossa Solja jo laittoi tähän artikkeliinkin mainintaa siitä, että mikäli et välttämättä halua jäseneksemme, niin otamme enemmän kuin mielellämme vastaan lahjoituksia, jotta saamme ylläpidettyä tätä hommaa. Moni on varmasti hyötynyt näistä sivuistamme – monet lukijat vaikkeivat olekaan laitasaarelaisia varsinaisesti – ovat kehuneet saaneensa tietoja täältä – ja mikä parasta – tietoa missä on myös lähteet, jotta voi itse tarkistaa sen asian oikeellisuuden.. joten nyt Joulun aikana olisi ihanaa nähdä se tapahtuma, että ihmiset laittavat vaikka pienenkään summan seuran tilille, jotta saamme maksumme maksettua ja tämä saitti pysyy edelleen olemassa. Ja jospa sitä jonain kauniina päivänä saataisiin oma Laitasaari kirjakin aikaiseksi :D Mukavaa Itsenäisyyspäivän aattoa kaikille lukijoillemme!

 3. Solja sanoo:

  Vielä ehtii osallistua – kalenterit arvotaan 2.1.2014 – yksi Laitasaari-Seuran nykyisille jäsenille, toinen uusille jäsenille ja kolmas lahjoituksen tehneille.

 4. Sari sanoo:

  Kiitos todella paljon kaikille, jotka ovat lahjoittaneet seurallemme euroja – jokainen pienikin lahjoitus on kullan arvoinen – niillä pidämme yllä tätä sivua! Me Soljan kanssa emme ota mitään korvausta tästä, vaan kaikki säästetään siihen, että joskus saisimme Laitasaaren kirjan tai sarjan aikaiseksi sekä kuluihin mitä näiden sivujen ylläpito vaatii. Kiitos teille jäsenet – te olette aarteemme ja peruspilarimme (ilman vakituista jäsenistöämme ei sivuja olisi edes!) ja muut kannattajat aivan samasta syystä!

 5. Solja sanoo:

  Arvonta suoritettu! Nykyisistä jäsenistä Laitasaari-kalenterin voitti Seija S Oulusta, uusista jäsenistä Leena A Oulusta ja lahjoituksen tehneistä Riitta K-M Laitasaaresta. Onnea! Postitan kalenterit osoitteisiinne.

  Saimme joulukuussa 12 uutta jäsentä yhdistykseen – kiitos kaikille ja tervetuloa mukaan toimintaan! Iso kiitos myös lahjoituksen tehneille, mukava huomata että näinkin moni arvostaa työtämme (lue: harrastustamme)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *