Isoisän olkihattu

Juha Pirilä ja Isoisän olkihattu …ja muitakin Reino Helismaan ikivihreitä kappaleita kuulimme historian ensimmäisessä Laitasaaren kesätapahtumassa Juha Pirilän esittämänä. Vaikka taivas pikkuisen pilveili ja ripsautti kevyen kuuron, seurojentalolle oli saapunut yli 80 vierasta, jos lasketaan Laitasaaren Martatkin mukaan.

Päivä sujui suunnitellun ohjelman mukaisesti ja väki tuntui viihtyvän. Yhtään vanhaa esinettä ei jäänyt tunnistamatta – jopa se kuuluisa nahkurin orsi! Tunnistuskisan voittajat saivat palkinnoksi Leskelän Kalevin hienoja puutöitä. Tihisen Eskosta leipastiin Laitasaaren nännikuminheiton mestari – kisa oli tiukka, parikin uusintakierrosta piti tasatulosten vuoksi tehdä. Laji sopii niin miehille kuin naisille – kaikenikäisille ja on todella viihdyttävä.

Arpajaisvoittoja jäi muutama lunastamatta – toimitan heille kenet tunnen, suoraan kotiin ja vähemmän tuttuja koetan tavoitella puhelimitse viikonlopun aikana. Blogin ylläpitäjät kiittävät kaikki arvanostajia kannatuksesta!

Laitasaari-Seura ry sai muutaman uuden jäsenenkin – Sari tietää tarkan lukeman. Tarvitsemme lisää jäseniä, jotta Muhoksen kunta noteeraisi meitä jakaessaan harkinnanvaraisia avustuksia; ne määräytyvät toiminnan laajuuden perusteella. Haimme keväällä avustusta kunnalta ja saimme satasen! Periaatteessa toimintamme on laajaa – vieraileehan sivustolla, joka tekee samalla myös Muhoksen kuntaa tutuksi – päivittäin n. 200 ihmistä ympäri Suomen ja ulkomailtakin, kuten laskurista sivun oikeassa laidassa voi nähdä. Seura kiittää Laitasaaren jakokuntaa, joka antoi avustusta mm. tarvittaviin laite- ja ohjelmistokuluihin, silmälläpitäen myös tulevaa painettua kyläkirjaa/-kirjoja.

Kaunis kesäinen kiitos kaikille Laitasaari-Seuran jäsenille ja muille toimintaamme tukeneille! Kiitokset tapahtuman talkoissa olleille, yhteistyöstä Muhoksen kotiseutuyhdistykselle, Laitasaaren Martoille sekä Laitasaaren seurojentaloa omistaville yhdistyksille, eli Laitasaaren Vedolle, Laitasaaren Nuorisoseuralle sekä Laitasaaren Maa- ja Kotitalousseuralle!

Tervetuloa uudet jäsenet – jäseneksiliittymislomake aukeaa tämän linkin kautta.

Kategoria(t): yleistä Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaus kohteessa Isoisän olkihattu

  1. Solja sanoo:

    Saimme jälleen neljä uutta jäsentä Laitasaari-Seuraan – tervetuloa Terttu R, Mauri J, Lauri P ja Eino P (joka tosin on jo vanha tuttu :-)

    Lukija: tue sivuston toimintaa liittymällä jäseneksi! Myös vapaaehtoisen lahjoituksen voi antaa – näillä tuloilla katamme historiankeruusta ja sivuston ylläpidosta aiheutuvia kuluja. Ilmaista lystiähän tämä ei ole, vaikka mukavaa onkin!

    Jäseneksi voit liittyä tämän sivu kautta http://www.laitasaari.fi/laitasaari-seura/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *