WordPress ja lisäosat päivitetty

Päivitin tänään WordPressin (ohjelma jonka päällä blogi toimii) ja sen lisäosat (mm. kuvagalleria-, kävijälaskuri- ja lähdeviittausohjelmat). Sen seurauksena on ilmennyt joitain ongelmia, mm. kuvagalleriat eivät toimi normaalisti. Jos huomaatte muita omituisuuksia, voitte raportoida tähän kommentoimalla.

Tullee se vahinko viisaallekki, tyhymällä se on aina toisessa käjessä.

– Jaana –

Kategoria(t): yleistä. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta kohteessa WordPress ja lisäosat päivitetty

 1. Solja sanoo:

  Tekevälle sattuu. Itse kuvagalleriasivut näyttäisivät toimivan OK, mutta artikkeleiden kohdalle lisäilee noita pienoiskuvia. Vasenlaitarajauksella olevien kuvien päälle tulostuu tekstiä – tämä koskee sivuja, ei artikkeleja. Katso esim. Pienimäättä no 17.

  Edelliselläkin päivityskerralla oli ongelmia nimenomaan kuvagalleriapluginin kanssa. Eli se plugin ei vaikuta oikein stabiililta?

 2. Pirkko Kettunen sanoo:

  Hei:)

  Alppela – jutusta on myös kadonnut kuvat päivityksessä.

  • Solja sanoo:

   Kuvat ovat tallessa ja laitoin ne nyt näkyviin Alppelan talokertomukseen http://www.laitasaari.fi/taloja/huovinen-no-15/alppela-no-157/ Jaana vielä viilaa hieman kuvagalleria-lisäosaa, saadaan tämäkin ongelma ratkaistua. Yhtään kuvaa ei pitäisi olla kadonnut, ne vain eivät kaikki ole näkyvissä. Suurin osa näkyy.

   Ilmoitamme sivustolla jahka kaikki päivityksessä tulleet ongelmat on korjattu. Nyt on edelleen toimintavirheitä jotka estävät uusien artikkelien kirjoittamisen, ikävä kyllä. Ajastetut jutut tulevat ulos kuitenkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *