Tuumaustauko on ohi

Pijetäänpäs tuumaustauko! Nyt on palattu eetteriin taas. Tauon aikana sivusto siirrettiin uuden palveluntarjoajan hoteisiin ja osoitekin muuttui – se on nyt Laitasaari.fi
Liikenne vanhasta osoitteesta ohjautuu uuteen osoitteeseen.

Moni varmaan muistaa lukuisat jumitukset ja kaatumiset vanhalla serverillä. Jopa kaksi levyrikkoakin sattui – molemmilla kerroilla hävisi aineistoa joka jouduttiin tallentamaan käsipelillä uudestaan. Siinä oli vitsit vähissä ja jopa yöunet katkolla.

Ammattitaitoa ja sinnikkyyttä vaativasta siirtourakasta lausumme lämpimät kiitokset Pesolan Pekalle, joka tuli tekniikka-avuksemme viime vuoden lopulla. Ilman Pekan apua emme olisi tästä tehtävästä suoriutuneet!

Kiitos Pekka!

Kategoria(t): yleistä. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta kohteessa Tuumaustauko on ohi

 1. Pekka Pesola sanoo:

  Tervetuloa uudelle palvelimelle minunkin puolesta!

  Mikäli huomaatte sivustolla teknisiä ongelmia niin sähköpostia voi lähettää suoraan minulle osoitteeseen tuki@laitasaari.fi

 2. Sileniuksen Pete sanoo:

  Moro!
  Olipa pitkä aika,kun sivut oli katkolla. Mukava taas, kun on tuolle meidänkin tietokoneelle taas käyttöä:)
  T.Pete

 3. Solja sanoo:

  Joo, ei hetkessä heilahtanut tällainen tietomäärä uudelle palvelimelle joten hieman vei aikaa. Muuten – vanhalla palvelimella olleet kirjoittajien käyttäjätunnukset salasanoineen toimivat myös tällä uudella palvelimella. Kokeilitko Pete kirjautumista niillä?

 4. Sileniuksen Pete sanoo:

  Moro!
  Enpä kokkeillu…
  T.Pete

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *