Tärkeä tiedote sivuston lukijoille!

Laitasaaren kylän historiasivusto on rakennettu WordPress -julkaisujärjestelmällä. Tietyt toiminnot järjestelmä toteuttaa lisäosien avulla. Nämä lisäosat päivittyvät monta kertaa vuodessa ja aiheuttavat meille välillä päänvaivaa. Elokuun alussa Jaana teki edellisen päivityksen ja sen myötä havaittiin joidenkin lisäosien toiminnan muuttuneen vähintäänkin erikoisiksi. Niissä oli myös virheitä, joihin emme voi itse vaikuttaa.

Tällä hetkellä näyttää siltä että sivusto toimii kunnolla vain selaimella Mozilla Firefox.

Muilla selaimilla tekstikoot (ns. fontit) pienenevät välillä miltei lukukelvottomiksi. Tämäkin ilmiö vain muutamissa kohdissa ja muutamilla sivuilla. Joistakin kuvista näkyy kommentti ettei ole olemassa – kaikki kuvat ovat tallessa ja napsimme ne näkyville kunhan ehdimme.

Emme lähde tässä vaiheessa korjailemaan fonttiongelmaa käsipelillä, koska se on niin iso urakka, ettei meillä ole sellaiseen aikaa. Toivomme, että lisäosien tekijät korjaavat virheensä ja saisimme toimivat osat käyttöön jossakin tulevassa versiossa.

Sillä välin – suosittelemme että asennat koneesi ilmaisen Mozilla Firefox selaimen ja luet sivustoa sen avulla. Asennuksen voi tehdä tämän linkin kautta.

– Solja, Sari & Jaana

Kategoria(t): yleistä. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *