Pappilat paketissa

Hilli ja Kalle Strömmer

Loppukiri tuotti tulosta ja saimme viime hetkellä valmiiksi myös Viinikan no 33 eli Alapappilan asujaimistot. Myös pappilan eli Koortilan no 34 historiikkia tarkennettiin ja lisättiin lähdelinkkejä.

Aika hieno ”tähtirivi” on jo vasemmassa valikossa. Kiitos Lea, Sari ja Ritva!

Näin kevään kunniaksi artikkelikuvana ovat (tulevat) rovasti ja ruustinna simaa hörppimässä! Alapappilan kuvaa etsimme ja kysyimme sitä kirkkoherranvirastostakin, mutta ei löytynyt. Harmi!

Kategoria(t): 33 Viinikka (alapappila), 34 Kortila (pappila) Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaus kohteessa Pappilat paketissa

  1. Anna Heikinheimo sanoo:

    Kuvassa on Kalle ja Hilli Strömmer, mutta ei ihan vielä rovastina eikä ruustinnakaan vaan huomattavasti nuorempina ehkä todennäköisimmin joskus vv. 1900 – 1910- luvulla, jolloin Hillin päässä tavataan kuvissa juuri tämä hattu. Eikähän sekään ihan mahdotonta ole, että kuva olisi heidän Alapappila-ajaltaan vv. 1918-1923. Molemmat olivat syntyneet 1879 ja pikkusekkuja keskenään olivat. Kuva on Kalle Strömmerin lasinegatiivikokoelmsta.

    Solja: Kiitos kommentista, muutinkin tekstiä vähän artikkeliin. Kuvaa klikkaamalla näkee myös kuvatekstin ja sen mistä kuva on peräisin. Merkitsemme aina kaikkiin kuviimme niiden lähteet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *