Mäkelä no 19 historia

Mäkelä no 19 - Roinisen talo - Palovaaroja ja Mäkelöitä

Jukka Ukkola on selvittänyt Mäkelän no 19 asukkaita. Taloa on asuttu kahdessa savussa ja siihen on tultu ja lähdetty useammastakin Laitasaaren talosta. Oikein malliesimerkki sukujen ristiinrastiin avioitumisesta. Uusia asukkaita on tullut myös Utajärveltä.

Ikävä kyllä meillä ei ole kuvia Mäkelästä – ei vanhoja eikä uusia. Toivommekin henkilöiden, joilla niitä olisi ottamaan yhteyttä. Käytämme artikkelikuvana Roinilan talon kuvaa. Roinilasta jonkin verran tekstiäkin kirjoitettuna. Klikkaa kuvaa – kaikkia siinä olevia ihmisiä ei ole vielä tunnistettu. Edit 6.2.2021 nyt on todennäköisesti tunnistettu!

Jukka on kirjoittanut myös appivanhempiensa Parsikangas -nimisestä tilasta Laninsosolla. Kiitos Jukka urakonnista – mitäs taloa rupeat seuraavaksi tutkimaan :-D

Kategoria(t): 19 Mäkelä Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta kohteessa Mäkelä no 19 historia

 1. pentti lohela sanoo:

  Kiitokset Jukalle, Sarille ja Soljalle mielenkiintoisesta historiikista. Mäkelä liittyy ainakin 21 eri rek n:oon.

 2. Osmo Mäkelä sanoo:

  Kuvassa Mäkelä 19 tunnen ainakin isäni Matti Mäkelä joka nojaa pyörään, ja äitini Hilma Mäkelä os Palovaara Alimmainen rivi toinen vasemmalta, Poika äitin takana saattas olla äitini velipuoli Martti Palovaara. Muita en tunnista.

  • Solja sanoo:

   Kyllä Osmo, heidät on tunnistettu ja nimet näkee kun klikkaa kuvaa – kuva isonee ja samalla kuvateksti tulee näkyviin. Näin toimivat kaikki kuvat tällä sivustolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *