Laitasaari-Seura kiittää jäseniään!

Joenneito Kiitämme kaikkia jäsenmaksunsa suorittaneita! Kiitos myös kyläkirjaprojektimme painatusrahaston kartuttamisesta vapaaehtoisin lahjoituksin. Sen voimin pystymme aloittamaan ensimmäisen kirjan materiaalin viimeistelyn ja taiton kuluvan vuoden lopulla.

Joka vuosi olemme pitäneet kesäpaussia – näin teemme nytkin, koska molempien pääkirjoittajien kiireisintä työaikaa on kesä. Ajastetusti ilmestyy sivustolla kuitenkin artikkeleja myös kesän aikana – niitä odottaa jonossa tällä hetkellä 19 kpl.

Kokeilemme sivuston rajaamista joksikin aikaa vain jäsentemme käyttöön. Mikäli haluat lukea Laitasaaren tarinoita myös kesän aikana tervetuloa jäseneksi!

Tutustu seuraan täällä ja täytä jäsenlomake täällä. Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostilla laitasaari.seura [at] gmail.com

Jäsenille lähetetään sähköpostilla tunnukset ja salasanat ensi viikon aikana. Sivusto sulkeutuu muilta kuin jäseniltä maanantaina 8.6.

Kategoria(t): yleistä. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaus kohteessa Laitasaari-Seura kiittää jäseniään!

  1. Solja sanoo:

    Jäsenet – vanhat ja uudet – lukekaapa sähköpostianne. Tunnuksia ja salasanoja on lähetetty ja uusille tiedot jäsenmaksun maksamista varten. Pyritään saamaan tämä urakka valmiiksi maanantaihin 8.6. mennessä.

    HUOM! TÄRKEÄÄ! Sivuston tunnukset tulevat siis sähköpostilla maksaneille jäsenille. Lähettäjänä on WordPress – ei Laitasaari-Seura. Joillakin viesti on saattanut mennä roskapostilaatikkoon – eli TARKISTA sähköpostisi. Viestiä osoitteeseen solja@laitasaari.fi jos on ongelmia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *