Kuvia urakoitu

tuntemattomia_lapsia_lahde_markku_kesaniemi_0002b_sp

Sivustolla oli pitkään ongelmia kuvien lataamisen kanssa. Nyt kun kuvien käsittely on onnistunut, olen lisäillyt niitä sinne tänne, siirtänyt tunnistettuja kuvia oikeisiin gallerioihin tunnistamattomista jne.

Lisätty kuvia

  • Tuohinoon no 71, galleriaan sekä Oikarisen perheen kuva Tuohinon sivun alaosaan
  • Saunakankaan no 74 sivulle on laitettu kuva Aappo Jaakonpoika Kosusesta (s. 1882, Kosunen 10) sekä 2. vaimostaan Johanna Maria Papinahosta (myöh. Parviainen, Saunakankaan emäntä)
  • Lusikkaan no 62 muutama kuva myös
Väärän talon väkeä, Oulujoki taustalla Väkeä hevosen kanssa
  • sekä kerta kiellon päälle – yksi luokkakuva vuodelta 1950, luokkakuvat ovat haastavia, mutta tästä nimenomaisesta kuvasta tunnistettiin kaikki – Hellevi pudotteli nimiä liukuhihnalta.

Tämän artikkelin kuvat ovat Tunnistamattomien kuvien galleriasta – näyttävätkö tutuilta? Klikkaa kuvia isommiksi. Kuvaaja on ollut – kukas muukaan kuin Martti Kesäniemi.

Ja urakka jatkuu…

Kategoria(t): yleistä Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaus kohteessa Kuvia urakoitu

  1. Riitta sanoo:

    Todella hienoa, että näiden sivujen ansioista löytyy paljon mielenkiintoisia asioita. Olenkin tutkinut tosi ”tarkalla silmällä” Lusikka no 62 kuvia, koska en ole aiemmin nähnyt mitään kuvia heistä. Vertailin Tuohinonkin sivuilta Maria Lusikkakosken (myöh. Raumala) kuvaa ja totean, että ryhmäkuvassa Laitasaaren nuoria, vasemmalla on Maria, eikä Olga Lusikkakoski.
    Löytyisiköhän kenenkään ”kätköistä” Lusikan lasten äidistä Reetasta s.1862 o.s. Halonen, kuvaa? Reeta on isoisoäitini Maria Halosen sisko, Halonen 54:stä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *