Kutsu: Laitasaari-Seuran syyskokous 27.9.2012

Laitasaari-Seura ry:n hallituksen syyskokous pidetään Laitasaaressa Huovilan koululla torstaina 27.9.2012.

Hallituksen kokouksen jälkeen tilaisuuteen voi tulla seuran jäsenet sekä muutkin laitasaarelaiset, jotka ovat kiinnostuneet paikallishistoriasta. Tilaisuudessa opastamme blogin käytössä ja katselemme mitä sivustolla jo nyt on. Tunnistamme vanhoja kuvia, keskustelemme blogin kehittämisestä ym.

Tilaisuuteen voi myös tuoda sukututkimuksia tilojen asukkaista sekä valokuvia. Valitettavasti tällä kertaa emme ehdi skannaamaan kuvia paikanpäällä.

Tue toimintaamme, klikkaa linkkiä ja liity seuran jäseneksi – voit myös laittaa sähköpostia suoraan seuran sihteerille eli Sarille.

Kokouskutsu

Aika: torstai 27.9.2012, klo 18-19 hallituksen kokous, alk. klo 19 yleiskokous
Paikka: Huovilan koulu
Ketolanojantie 653
91500 Muhos Laitasaari

Tervetuloa!

Kategoria(t): yleistä. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta kohteessa Kutsu: Laitasaari-Seuran syyskokous 27.9.2012

 1. Sari sanoo:

  Muistakaahan laittaa kalenteriin tämä kokous, hallituksen kokouksen jälkeen sitten seuran teemailta Laitasaari blogin tiimoilta. Huomasin juuri, että meidän sähköinen jäsenlomakkeemme ei toimi tällä hetkellä, mutta jos haluat liittyä jäseneksi seuraan, niin ota yhteyttä minuun sari.heimonen[at]gmail.com tuohon [at] kohtaan vaihda @ . Voin lähettää lomakkeen sähköpostitse Sinulle. Liittymällä jäseneksi seuraan ja maksamalla jäsenmaksut, tuet tämän Laitasaari blogin ylläpitoa. Jäsenmaksu on 10 euroa vuosi ja liittymismaksu 10 euroa kertasuoritus. Tämä ei ole ilmaista ylläpitää tätä blogia, vaan maksamme tästä nettitilamaksua ja domainmaksua (siis tämä sivun nimi: http://www.laitasaari.fi on myös maksullinen). Varoilla tulemme hankkimaan seuralle mm. skannerin (valokuvien skannaamista varten), sanelimen jne. mitä tämän sivuston tekemiseen tarvitaan. Viimeisin hankinta on ulkoinen kovalevy, jonne saimme teidän lähettämät kuvat talteen. Se oli tärkeä hankinta, koska jos jollakulla meillä/kaikilla menee tietokone rikki, niin ainakin kuvanne ovat tallessa siellä ulkoisella levyllä.
  Toivottavasti näistä sivuista on teille ollut iloa, ja toivomme että jatkossakin saamme varoja tätä ylläpitää. Maksut kuitenkin menevät joka vuosi.
  Terveisin Sari

 2. Sari sanoo:

  Hei, nyt pitäisi toimia taas se sähköinen jäsenlomake – Jaana korjaili tänäaamuna sen. Muistakaa täyttää kaikki kohdat, jos ei ole sähköpostiosoitetta, niin sen voi jättää täyttämättä.

 3. Sari sanoo:

  Hei, suuret kiitokset teille jotka olette liittyneet nyt ja aiemmin Laitasaari-Seuraan. Viimeisinä kahtena päivänä on mukavasti tullut jo 6 uutta jäsentä tämän kautta! Olemme saaneet muutenkin oikein mukavaa palautetta, että ollaan varmasti hyvällä asialla – meidän kaikkien laitasaarelaisten asialla. Ainutlaatuista yhteisöllisyyttä tuo tämä blogi kyläämme! Yhdessä pidetään blogi elossa! Hyvä me!

 4. Sari sanoo:

  Kiitokset kokoukseen ja tapaamiseen osallistujille! Oli taas joka pulpetissa väkeä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *