Sivusto auki vain jäsenille 2.6.2016 alkaen

Paavo Holappa ja Janne Rahko

Huom! Jos olet saanut viestiä sähköpostiosoitteesi muuttumisesta, se on merkki siitä, että jäsenmaksusi on unohtunut. Sihteeri lähettää tarvittaessa laskun uudelleen. Maksaneilla jäsenillä jo aiemmin lähetetyt tunnukset ja salasanat toimivat – ks. myös ohje tiedotteen alareunassa.

Joka vuosi olemme pitäneet kesäpaussia – näin teemme nytkin, koska kesä on molempien pääkirjoittajien kiireisintä työaikaa. Ajastetusti ilmestyy sivustolla kuitenkin artikkeleja normaaliin tapaan eli lukemista kyllä riittää.

Mikäli haluat lukea Laitasaaren tarinoita myös kesän aikana tervetuloa jäseneksi! Tutustu seuraan täällä ja täytä jäsenlomake täällä 29.5. mennessä. Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostilla laitasaari.seura [at] gmail.com

Kartutat samalla Laitasaaren kylähistoriakirjasarjan painatusrahastoa – ensimmäinen osa (tilat 53-78) ilmestyy joulun alla 2016.

Jäsenmaksulaskut on lähetetty sähköpostitse, paperimuotoiset postitetaan viikolla 20. Huolehdithan maksustasi, jotta tunnuksesi sivustolle pysyy voimassa. Sivusto sulkeutuu muilta kuin jäseniltä keskiviikkona 1.6.

P.S. Jos unohdat/hukkaat salasanasi, voit uudistaa sen tarvittaessa   klikkaamalla kirjautumisikkunasta kohtaa Salasana hukassa. Sen jälkeen järjestelmä lähettää sinulle sähköpostiin viestiä ja linkin jonka kautta pystyt antamaan itsellesi uuden salasanan. Laita salasanasi muistiin. Sitten kun jatkossa sivustolle kirjaudut, laita täppä kohtaan Muista minut, niin sivusto ei kysele vähän päästä salasanoja.

Kategoria(t): yleistä Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *