Ajankohtaista – News

Sivusto on suljettu kaikilta muilta kuin Laitasaari-Seuran jäseniltä. Sulkemiseen päädyttiin lukuisten luvattomien teksti- ja kuvakopioiden jälkeen. Kopioijille huomattaminen ei auttanut, kopiointi vain toistui. Ohje ja Usein kysytyt kysymykset.

Sivuston materiaalia on kerätty vuosien ajan,  useamman henkilön toimesta. Suojelemme näin heidän tekijänoikeuksiaan sekä sukujensa kuvia. Kun sivusto on suljettu, ei myöskään Google löydä valokuviamme. Valokuvien luvaton kopioiminen on vähentynyt huomattavasti!

Seuraavan kirjan (Laitasaaren kylähistoria II) materiaali on työstämisen alla, julkaistaan huhtikuussa 2019. Siihen tulee tilat Ketola no 27-Siekkinen no 52. Ykköskirja on loppuunmyyty, mutta siitä otetaan uusi painos, jos saamme riittävästi tilauksia.

Laitasaari village history site is now open only for the members of Laitasaari-Seura society. Site had to be closed because of illegal copying of texts and photos. Material on these pages has been collected for years, thanks to our writers. We protect their copyright and family pictures by closing the site.

Kategoria(t): yleistä Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *