Laitasaari-Seura ry.

Laitasaari-Seura ry on rekisteröity 4.5.2001. Yhdistyksen tarkoituksena on vaalia ja edistää Muhoksen Laitasaaren kylän historian ja kulttuurin tuntemusta sekä vahvistaa kylän olemusta ja imagoa kylän vanhojen ja uusien asukkaiden hyväksi. Seuran perustajajäsenet olivat: Heikki Vainiokangas, Pekka Kinnula, Erkki Väliaho, Reijo Suorsa, Eero Parviainen, Pentti Ojala, Väinö P. Karppinen, Alli Karppinen, Eino Pesola, Pentti Heikkinen, Ellen Keränen, Asta Pikkarainen ja Ritva Hägglund.

Laitasaari-Seura on mukana tuottamassa sisältöä Laitasaaren historiasivustolle.

Seuran jäseneksi voi liittyä kuka tahansa kylän historiasta kiinnostunut. Liittymismaksu on 10 euroa ja jäsenmaksu 10 euroa / vuosi (peritään loppukeväisin).

Jos haluat liittyä seuran jäseneksi, ole hyvä ja anna tietosi lomakkeella. Saat sähköpostitse jäsenmaksutiedot ja halutessasi myös jäsentiedotteita. Siirry jäsenlomakkeeseen.

Jos haluat tilata seuran tuotteita – siirry tilauslomakkeeseen.

Yhteystiedot

Puheenjohtaja
Solja Holappa
Sähköposti: solja[at]laitasaari.fi

Sihteeri
Sari Heimonen
Sähköposti: sari[at]laitasaari.fi

Hallituksen jäsenet: Kaisu Rahko (vpj), Kalevi Leskelä, Kaarlo Mertaniemi, Pentti Lohela
Varajäsenet: Ritva Hägglund, Timo Rahko, Eero Parviainen, Eila Ojala, Pirkko Korkiakoski ja Jussi-Pekka Silenius

Toiminnantarkastaja Lahja Holma, varatoiminnantarkastaja Elsi Lehikoinen

Tilinumero FI29 5274 0020 0444 24

JÄSENREKISTERISELOSTE

SÄÄNNÖT

2 vastausta kohteessa Laitasaari-Seura ry.

  1. Paavo Salmi sanoo:

    Kiitoksia Solja ja Sari kuluneesta kaudesta ja hyvästä työstänne Laitasaaren historiasivujen ylläpidosta.

    Solja: Kiitos Paavo kiitoksista! Tämä on ollut antoisaa, mutta välillä on pidettävä taukoa. Tosin artikkeleja tulee aivan samaan tahtiin kuin ennenkin – kiitos kirjoittajiemme! Lähetämme ensi viikolla salasanat ja tunnukset jotta te jäsenet voitte lukea kesän aikanakin ilmestyvät artikkelit. Paljon mielenkiintoista – mm. Huttusen Riston muistelmia monin kappalein!

  2. Solja sanoo:

    Olen aloittanut käyttäjätunnusten ja salasanojen lähettämisen jäsenmaksunsa maksaneille. Lähettelen niitä pikkuhiljaa sitä mukaa kun ehdin. Muutama uusi jäsenkin on saatu, kiitos teille kun kannatatte seuran toimintaa ja historian keruuta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *