Laitasaari-Seura ry.

Laitasaari-Seura ry on rekisteröity 4.5.2001. Yhdistyksen tarkoituksena on vaalia ja edistää Muhoksen Laitasaaren kylän historian ja kulttuurin tuntemusta sekä vahvistaa kylän olemusta ja imagoa kylän vanhojen ja uusien asukkaiden hyväksi. Seuran perustajajäsenet olivat: Heikki Vainiokangas, Pekka Kinnula*, Erkki Väliaho, Reijo Suorsa*, Eero Parviainen, Pentti Ojala*, Väinö P. Karppinen, Alli Karppinen*, Eino Pesola, Pentti Heikkinen*, Ellen Keränen*, Asta Pikkarainen ja Ritva Hägglund. (* edesmennyt

Y-tunnus 3054989-7

Jäseniä: 207 (23.8.2022)

Laitasaari-Seura on mukana tuottamassa sisältöä Laitasaaren historiasivustolle.

Seuran jäseneksi voi liittyä kuka tahansa kylän historiasta kiinnostunut. Liittymismaksu on 10 euroa ja jäsenmaksu 10 euroa / vuosi (peritään loppukeväisin).

Jos haluat liittyä seuran jäseneksi, ole hyvä ja anna tietosi lomakkeella. Saat sähköpostitse jäsenmaksutiedot ja halutessasi myös jäsentiedotteita. Siirry jäsenlomakkeeseen. Jäsenlomake pois käytöstä toistaiseksi. Keskitymme nyt kirjojemme myyntiin.

Jos haluat tilata seuran tuotteita – siirry tilauslomakkeeseen.

Yhteystiedot

Puheenjohtaja
Solja Holappa
Sähköposti: solja[at]laitasaari.fi

Sihteeri
Sari Karjalainen (ent. Heimonen)
Sähköposti: sari[at]laitasaari.fi

Hallituksen jäsenet: Kaisu Rahko (vpj), Kalevi Leskelä, Kaarlo Mertaniemi, Pentti Lohela
Varajäsenet: Ritva Hägglund, Eero Parviainen, Elsi Lehikoinen, Eila Ojala, Jussi-Pekka Silenius, Mikko Laurila

Toiminnantarkastaja Anna Pennanen, varatoiminnantarkastaja Matti Heikkinen

Tilinumero FI29 5274 0020 0444 24

Laitasaaren facebook-ryhmä

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY LAITASAARI-SEURASSA (lisätty 25.5.2018)

SÄÄNNÖT

5 vastausta kohteessa Laitasaari-Seura ry.

 1. Paavo Salmi sanoo:

  Kiitoksia Solja ja Sari kuluneesta kaudesta ja hyvästä työstänne Laitasaaren historiasivujen ylläpidosta.

  Solja: Kiitos Paavo kiitoksista! Tämä on ollut antoisaa, mutta välillä on pidettävä taukoa. Tosin artikkeleja tulee aivan samaan tahtiin kuin ennenkin – kiitos kirjoittajiemme! Lähetämme ensi viikolla salasanat ja tunnukset jotta te jäsenet voitte lukea kesän aikanakin ilmestyvät artikkelit. Paljon mielenkiintoista – mm. Huttusen Riston muistelmia monin kappalein!

 2. Solja sanoo:

  Olen aloittanut käyttäjätunnusten ja salasanojen lähettämisen jäsenmaksunsa maksaneille. Lähettelen niitä pikkuhiljaa sitä mukaa kun ehdin. Muutama uusi jäsenkin on saatu, kiitos teille kun kannatatte seuran toimintaa ja historian keruuta!

 3. Solja sanoo:

  Yhdistyksemme sai uuden toiminnantarkastajan sekä varatoiminnantarkastajan.

 4. Reijo Virkkunen sanoo:

  Hei!

  Yritin täyttää teidän jäsenlomakkeen.
  Siinä kysytään varmistuskoodia!
  Mistä saisin sen?

  Olen kiinnostunut oletettavasti tulossa olevasta Laitasaaren historianosasta N.o 3.
  Olisiko tästä vielä mitään tietoa?

  Solja: Koodi näkyy siinä lomakkeen lopussa, värillisellä pohjalla. Se vaihtuu joka kerta kun lomakkeen lataa eli liittyjän pitää syöttää kuvassa näkyvä kirjain/numero yhdistelmä. Etusivulla lukee että kolmoskirja tulee ulos 2021. Näin on suunniteltu. Samana vuonna yhdistys täyttää 20 vuotta ja tämä projekti päättyy.

 5. Hilkka Alila sanoo:

  Hei,
  sukututkimus on osoittanut, että paljon esivanhempia on asunut Laitasaaressa. Niinpä tilasin Laitasaaren kylähistoria 2 -kirjan 22.4.2021. Olen odotellut ohjeita kirjan maksamisesta ja toimittamisesta. Voisin myös noutaa kirjan, jos on mahdollista ilmoittaa aika ja paikka.

  Solja: Nyt on sellainen tilanne – kuten varmaankin olet sivustolta lukenut, että en ehdi nyt juuri seuraamaan kirjojen tilauksia sähköpostista. Työ vie kaiken aikani, olen majoitusyrittäjä. Mutta – kakkoskirjan noudot kyllä onnistuvat täältä meiltä eli osoitteesta Ylilaukantie 1, 91500 MUHOS. Soita varalta ennenkuin tulet 040-5128 734

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *