Tunnistamattomia kuvia Heimosten albumista

Sain anopiltani pari kansiollista kuvia ja osa on tunnistamatta, koska ovat anopin anopin kansiosta. mm tässä kuvassa on melkoisen varmasti Oulujoelta kuvaa, ja noista lisälaidoista päätellen ovat veneet tervaveneitä. Missä tilaisuudessa tämä kuva on otettu? Suomen liputkin ovat veneissä, mikä antaisi viitteitä johonkin,  mutta mihin? Mistä kohtaa jokea tämä voisi olla?

Suomen matkailuyhdistyksen koskiveneitä

Tässä kuvassa on jotkut juhlat tai vastaava. Onko tämä Laitasaaren seurojentalolta? Minusta näyttää että Olga Heimonen olisi tuossa jakamassa juotavaa, joka on luultavasti kesäkuumalla simaa tai kotikaljaa..tuskin pontikkaa ;) Kyseessä voisi olla Juhannusjuhlat?

no images were found

Klikkaa kuvia niin näet ne isompina.

Kategoria(t): 24 Laukka - Timonen Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta kohteessa Tunnistamattomia kuvia Heimosten albumista

  1. Solja sanoo:

    Sari, Laitasaaren seurojentalo ei ole entinen Inkalan talo vaan entinen Laitasaaren koulu joka rakennettiin v. 1888. Inkalan talo on kai purettu jo aikoja sitten? Epäilen että tämä talo voisi olla Hyrkin vanha koulu. Venekuvaa koetin myös katsoa, olisiko siinä kyydissä nuorempia poikia enimmäkseen, eivät näytä oikein aikamiehiltä? Eli miksi oltaisiin poikia (koululaisia?) veneillä kuskattu? Voisivatko olla Pohjolan poikakodin poikia?

  2. Sari sanoo:

    Löysin V. Heimosen paperinivaskasta erään puheen erään puolueen kesäjuhlista. Tämä kuva voisi sopia siihenkin tapahtumaan. Sitten eräs puhe oli jostain kilpailuista, siinä ei selvinnyt että mikä laji, mutta minusta siinä puhuttiin Tuvasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *