Tiedossani on ainakin Laitasaaren Tupa, Junniojan lava, Laitasaaren Työväenyhdistyksen talo, Laitasaaren Seurojentalo ja mielestäni vanhin paikka Ilo-ojan silta.
Silta sijaitsi Laukka-Ylikiiminki tiellä ennen Laitakangasta. Silta oli aikaisemmin rakennettu puusta ja se sai nimensä kun siellä pidettiin tansseja, kun niiden järjestäminen oli kielletty muualla. Sota-aikana tanssit oli kiellettyjä.
Muunlaisia tansseja pidettiin salaa riihissä ja aitoissa ja niitä kutsuttiin nurkkatansseiksi. Luulisin että pitkämatkaisin tanssireissu oli Sanginjoen Pirttijärven nuorilla. He kävivät Sarviselässä soita ja kankaita pitkin huvittelemassa. Siellä asusti kaikille tuttu Sarvi-Kalle. Hän oli itseoppinut hanurinsoiton taituri. Matkan pituuden jokainen voisi mitata”mutkitellen” kartalta.
– asiasta keskustelua toivoen Kalevi Leskelä, joissakin kemuissa mukana ollut

Kiitos Kalevi Laitasaaren hupipaikkatiedoista. Kun nyt yritän vääntää kasaan Laitasaaren Nuorisoseuran 100-vuotishistoriikkia, lukisin erittäin mielelläni kommentteja sekä tähän artikkeliin ja myös nuorisoseuraan liittyen. Jotakinhan on jo kirjoitettu, ks. esim http://www.laitasaari.fi/laitasaaren-vanhin-toimiva-yhdistys/ tai aakkosellinen luettelo http://www.laitasaari.fi/tarinat/