Laitasaaren kylähistoriakirjat

Kylähistoriakirjat 1 ja 2
 • 1. kirja (julk. 2017) tilat Vauhkola no 53 – Honkarinta no 78 (301 s.) – loppuunmyyty – toinen painos tehdään kun ehditään / jaksetaan
 • 2. kirja (julk. 2019) tilat Ketola no 27 – Siekkinen no 52, Laitasaaren, Hyrkin ja Huovilan koulut, molemmat pappilat, Koivikon maatalouskoulun sekä niistä lohkotut tilat (532 s.) – kirjoja on vielä jäljellä
 • 3. kirja tilat Kärnä no 1 – Tapio no 26, kantatilat, ulkometsätorpat ja ns. muut talot (n. 600 s.) julkaistaan keväällä 2022
 • 40 eur/kpl
 • lue muistutus tekijänoikeuksista

HUOM! 3. KIRJAN TAITTOA JATKETAAN VIIKOLLA 42 (aloitettiin viikolla 17, mutta oli tauolla kesän ajan Soljan työkiireiden vuoksi)

Kirjat ovat kovakantisia, mv. Hintoihin lisätään mahd. postituskulut. Voit myös noutaa kirjasi joko Soljalta Laitasaaresta tai Sarilta Muhokselta. Tilauslomakkeen löydät täältä

Jäsenlomake on toistaiseksi pois käytöstä – emme ota nyt uusia jäseniä yhdistykseen koska keskitymme kolmannen kirjan tekemiseen.

Kategoria(t): yleistä Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaus kohteessa Laitasaaren kylähistoriakirjat

 1. Kirsi Häkkilä sanoo:

  Hei, mieheni sukututkimuksen myötä vastaan on tullut Muhokselta Mäkelän tyttöjä; (yksi heistä mieheni isoäiti) ja sitä myötä mm. Salowin sukua. Mahtaako Laitasaaren kirja sisältää tietoa Muhoksen Mäkelän suvusta? Se kiinnostaisi meitä.
  Yst. terv. Kirsi Häkkilä

  Solja: Mäkelöitä on ollut Onterossa ja tietysti tässä Mäkelän no 19 talossa joka tulee seuraavaan (ja viimeiseen kirjaan). Pitäisi tietää tarkemmin minkä nimisistä henkilöistä on kyse jotta osaisi vastata.

  Useampi kommentti yhdistetty – Kyseessä lienee Muhoskylän Mäkelä 54 isännöinyt Nathanael Matson Salow s. 17.12.1809 k. 3.3.1886 sukunimenä Mäkelä.
  pso Greta Matsdr Kähkönen s. 16.12.1813 k. 26.1.1869. Tiedot RK:sta.
  – Jukka Ukkola

  Solja: Näinpä ilmeisesti. Eli Nathanael löytyy Valkolasta no 39 ja vaimonsa Greta Kähkösestä no 40. Molemmat ovat kakkoskirjassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *