Laitasaaren kylähistoriakirjat 1 ja 2

Kylähistoriakirjat 1 ja 2
  • 1. kirja sisältää tilat Vauhkola no 53 – Honkarinta no 78, 301 s, 35 eur
  • 2. kirja tilat Ketola no 27 – Siekkinen no 52, Laitasaaren, Hyrkin ja Huovilan koulut, molemmat pappilat, Koivikon maatalouskoulun sekä niistä lohkotut tilat, 532 s, 40 eur – puolet painoksesta on jo myyty, ole nopea jos haluat omasi
  • 3. kirja (Kärnä no 1 – Tapio no 26, kantatilat, ulkometsätorpat ja ns. muut talot) julkaistaan keväällä 2021 Laitasaari-Seura ry:n 20-vuotisjuhlassa

Kakkoskirja julkaistiin 18.5.2019 Laitasaaren seurojentalolla, ykköskirja 28.4.2017 (loppuunmyyty). Molemmat ovat kovakantisia, mv. Ykköskirjan toinen painos otetaan syksyllä, joten sitäkin voi nyt tilata. Hintoihin lisätään mahd. postituskulut. Voit myös noutaa kirjasi joko Soljalta Laitasaaresta tai Sarilta Muhokselta.

Tilauslomakkeen löydät täältä
Laitasaari-Seuran jäseneksi – hakemuksen voit tehdä täällä

Huom! Saamme nyt paljon viestejä kun tieto kirjan julkaisemisesta on levinnyt. Kärsivällisyyttä – vastaamme viesteihinne kyllä, mutta pienellä viiveellä – kiireisin työsesonki on alkanut.

Kategoria(t): yleistä Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaus kohteessa Laitasaaren kylähistoriakirjat 1 ja 2

  1. Solja sanoo:

    Oletko tilannut kakkoskirjan? Tarkista onko sähköpostiisi lähetetty lasku (tarkista varalta myös roskapostilaatikko). Lasku pitää olla maksettuna ennenkuin postitamme kirjan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *