Laitasaaren kylähistoriakirja 2

Laitasaaren kylähistoria 2 (2019) Huom! Sivustolla tehdään tekniikkamuutoksia! Etusivun artikkelit näkyvät kaikille, mutta talohistoriikkien lukemiseen tarvitsee jäsenoikeudet. Muutamat osiot eivät ole vielä käytössä, kärsivällisyyttä…

Olemme alkaneet kokoamaan kakkoskirjaa ja pyydämme apuanne! Lukekaa jäsenet sivustolta talohistoriikit Ketola no 27 Siekkinen no 52. Jos havaitsette puutteita, virheitä tai muuta huomautettavaa, ilmoittakaa siitä meille. Useampi silmäpari näkee enemmän!

Kakkoskirjaan tulee n. 400 sivua ja sitä voi nyt tilata (40 eur). Jos et ehtinyt saada ykköskirjaa (301 s.), keräämme myös sen tilauksia toista painosta varten. Kirjahan loppuunmyytiin neljässä kuukaudessa ja sitä on kyselty paljon. Laitasaari-Seuran jäsenet ovat etusijalla tilauksia käsiteltäessä.

KIRJA ON MENOSSA PAINOON HUHTIKUUN ALUSSA – vielä ehtii lähettää kuvia ja tietoja näistä taloista!

Tilauslomakkeeseen (avautuu uuteen sivuun) —> tästä linkistä

Jäsenlomakkeeseen (avautuu uuteen sivuun) —> tästä linkistä

Sivusto suljettiin keväällä 2018 toistuvien luvattomien kuva- ja tekstikopiointien vuoksi. Edelleenkin kopiointi on kielletty ja sääntöä rikkova suljetaan sivustolta pois. Sivuston tietoja ei saa tallentaa julkaisualustoille (Geni, MyHeritage, Ancestry). Materiaali on tekijänoikeuden alaista ja kuvat on luovutettu vain tämän sivuston käyttöön. Kunnioittakaa useamman kirjoittajan tekemää vuosien työtä!

HUOM! Kirjaa taitetaan parhaillaan, joten vastaamme jäsenpyyntöihin nyt viiveellä.

Kategoria(t): yleistä Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *