Laitasaaren kylähistoriakirja 1

Laitasaaren kylähistoria 1 (2017) Kirja juuri painosta tulleena! Kuva: Solja Holappa (2017)Kirjan julkistamistilaisuus oli 28.4.2017. Teos sisältää talohistoriat tiloista Vauhkola no 53 – Honkarinta no 78 sekä niistä lohkotuista tiloista. Myös tiloihin liittyvät artikkelit ovat mukana. Hinta 35 eur + mahd. postituskulut, sivuja 301, kovakantinen, mv. Tilauslomakkeeseen pääset tästä. Voit myös noutaa kirjasi joko Soljalta tai Sarilta.

P.S. Ennakkotilanneiden laskut on lähetetty sähköpostilla (21.4.) Tarkistapa postisi!

Kategoria(t): yleistä Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

5 vastausta kohteessa Laitasaaren kylähistoriakirja 1

 1. Anja Hämäläinen sanoo:

  Iso Kiitos, kylähistoriakirjan tekijöille ja taustavaikuttajille! Oli ilo saada esitellä kirjaa myös äidillemme (92 v.), joka ilahtui, yllättyi ja ehkä hieman liikuttuikin, sivuja selatessaan.

 2. Lahja Holma sanoo:

  Nyt kun tuohon kirjaan tutustuu, tajuaa kuinka suuren työn tekijät ovat tehneet. Ammattitaidolla. Minulle tulee tunne, että menneet sukupolvet saavat ansaitun kunnioituksen näin.
  Ihmiset, asiat, tapahtumat elävät kansien välissä.

  Anja Hämäläinen, äitisi liikuttumista ei ollenkaan ihmettele :)

 3. Pentti Lohela sanoo:

  Kyllähän tämä kyläkirja on hieno asia. Olen 5 vuotta ollut jollain tapana mukana ja blogit on tullut luettua. Kyllä tämä historia ja samalla oman suvun tutkiminen on tuonut paljon esiin uutta tietoa ja sukulaisia löytää yllättävistä paikoista ja koko ajan tulee uutta mielenkiintoista lisää. Suuret kiitokset Soljalle, Sarille ja muille tekijöille !

 4. Sari sanoo:

  Voi miten mukavaa lukea kommenttejanne! Sen verran tuohon Soljan tekemään postaukseen, että niille joilla on kaksi kirjaa tilattuna postitse, en ole vielä maksutietoja lähettänyt. Syy on se, että meidän pitää selvittää kuinka paljon enemmän maksaa kahden kirjan postittaminen kuin yhden.

  • Elsi Lehikoinen sanoo:

   Kiitos Sari ja Solja siitä suuresta työstä jota teette Laitasaaren historian säilyttämisen eteen. Olette huippuja! Kiitos!
   Kalevi Leskelä ja Elsi Lehikoinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *