Laitasaaren kylähistoriakirja 1

Laitasaaren kylähistoria 1 (2017)

Kirjan julkistamistilaisuus oli 28.4.2017. Teos sisältää talohistoriat tiloista Vauhkola no 53 – Honkarinta no 78 sekä niistä lohkotuista tiloista. Myös tiloihin liittyvät artikkelit ovat mukana.

Hinta 35 eur + mahd. postituskulut, sivuja 301, kovakantinen, mv. Tilauslomakkeeseen pääset tästä. Voit myös noutaa kirjasi joko Soljalta tai Sarilta.

Kirja on loppuunmyyty (1.11.2017)

Kategoria(t): yleistä Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

7 vastausta kohteessa Laitasaaren kylähistoriakirja 1

 1. Anja Hämäläinen sanoo:

  Iso Kiitos, kylähistoriakirjan tekijöille ja taustavaikuttajille! Oli ilo saada esitellä kirjaa myös äidillemme (92 v.), joka ilahtui, yllättyi ja ehkä hieman liikuttuikin, sivuja selatessaan.

 2. Lahja Holma sanoo:

  Nyt kun tuohon kirjaan tutustuu, tajuaa kuinka suuren työn tekijät ovat tehneet. Ammattitaidolla. Minulle tulee tunne, että menneet sukupolvet saavat ansaitun kunnioituksen näin.
  Ihmiset, asiat, tapahtumat elävät kansien välissä.

  Anja Hämäläinen, äitisi liikuttumista ei ollenkaan ihmettele :)

 3. Pentti Lohela sanoo:

  Kyllähän tämä kyläkirja on hieno asia. Olen 5 vuotta ollut jollain tapana mukana ja blogit on tullut luettua. Kyllä tämä historia ja samalla oman suvun tutkiminen on tuonut paljon esiin uutta tietoa ja sukulaisia löytää yllättävistä paikoista ja koko ajan tulee uutta mielenkiintoista lisää. Suuret kiitokset Soljalle, Sarille ja muille tekijöille !

 4. Sari sanoo:

  Voi miten mukavaa lukea kommenttejanne! Sen verran tuohon Soljan tekemään postaukseen, että niille joilla on kaksi kirjaa tilattuna postitse, en ole vielä maksutietoja lähettänyt. Syy on se, että meidän pitää selvittää kuinka paljon enemmän maksaa kahden kirjan postittaminen kuin yhden.

  • Elsi Lehikoinen sanoo:

   Kiitos Sari ja Solja siitä suuresta työstä jota teette Laitasaaren historian säilyttämisen eteen. Olette huippuja! Kiitos!
   Kalevi Leskelä ja Elsi Lehikoinen

 5. Pirkko Kettunen sanoo:

  Kiitän myöskin Saria ja Soljaa. Odotan kirjapostia malttamattomana :))

  Solja: Kiitos itsellesi, Pirkko, olethan ollut mukana tuottamassa materiaalia sivustolle ja kirjaan! Urakoimme postitukset liikkeelle huomenna. Aika monta pakettia on lähdössä – ne on vietävä Ouluun, lähiposti menee muuten aivan tukkoon :-)

 6. Sari sanoo:

  Hei, eilen lähti taas seuraava postitussatsi. Olen laittanut sähköpostia niille keille eilisessä erässä lähti kirja. Vielä on postitettavia kolmanteenkin erään. Lisää tilauksia tulee vielä ja tilata voi vielä kirjaa. Muutamia on jäljellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *