Laitasaaren kesätapahtuma 13.7.2013 Seurojentalolla

Laitasaari-Seura järjestää kesätapahtuman Laitasaaren Seurojentalolla lauantaina 13.7.2013 alkaen klo 13. Tapahtuman kesto on noin kolme tuntia ja tarkoitus on järjestää tilaisuus, jossa uudet ja vanhat laitasaarelaiset voivat tavata toisiaan ja tutustua.

Seurojentalolla on esillä vanhoja laitasaarelaisia valokuvia, museoesineitä ja onpa luvassa myös erikoisten vanhojen esineiden tunnistuskilpailua! Mikähän mahtaa olla erikoisin esine ja kukahan sen mahtaa tunnistaa? Ensimmäiseksi oikein tunnistanut palkitaan.

Tapahtumassa esittää mm. Reino ”Repe” Helismaan musiikkia Juha Pirilä kitaralla säestäen – onhan Helismaan syntymän 100-vuotisjuhlavuosi. Järjestämme  myös nännikumin heittokilpailut – eniten nännikumeja maitotonkkaan heittänyt voittaa. Palkinto on luvassa tästäkin kisasta! Lisäksi tapahtumassa pidetään arpajaiset ja tarjolla on kahvia, pullaa ja grillimakkaraa pientä maksua vastaan.

Lapsillekin järjestetään puuhaa – piirustamista ja pihapelejä.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tervetuloa (vähintäänkin) 470-vuotiaan Laitasaaren kylän ensimmäiseen kesätapahtumaan uudet ja vanhat laitasaarelaiset ja heidän jälkeläisensä!

Kategoria(t): yleistä Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

6 vastausta kohteessa Laitasaaren kesätapahtuma 13.7.2013 Seurojentalolla

 1. Solja sanoo:

  No niin – kaikki laitasaarelaiset/laitasaarelaisjuuriset ihmiset – olkaapa tervetulleet tapaamaan toisianne, muistelemaan menneitä ja tuumaamaan tulevaa! Mikäli tapahtuma ottaa ns. tulta, pyrimme tekemään siitä vuosittain toistuvan.

 2. Solja sanoo:

  Tänään on kulunut 100 vuotta Repe Helismaan syntymästä. Huomisessa Laitasaaren kesätapahtumassa on mahdollisuus kuulla muun ohjelman ohessa Helismaan ikivihreitä – tervetuloa!

 3. Sari sanoo:

  Kiitos kaikille, jotka tulivat paikalle, talkooväelle, artisti Pirilälle sekä Laitasaaren Martoille. Oli tosi mukavaa viettää muutama tunti teidän kanssanne. Tästä on hyvä jatkaa! Hienoa, että jäseneksikin liittyi muutama henkilö. Kiitokset siis kaikille kannatuksestanne ja arvostuksestanne tätä hommaa kohtaan mitä me teemme. Moni sanoi, että tämä blogi on hyvä juttu ja täällä on paljon luettavaa, olemme iloisia että tästä on iloa niin monelle.

  • Solja sanoo:

   Solja yhtyy edelliseen puhujaan. Olimme iloisesti yllättyneitä vieraiden määrästä! Jahka saan kuvia tapahtumasta, kirjoitan artikkelin myös tänne. Itse en ehtinyt kuvaamaan sattuneesta syystä ollenkaan, eikä Sarikaan. Jos teillä on kuvia tilaisuudesta, laitatteko niitä osoitteeseen laitasaari.blogi@gmail.com Ja muistattehan, että Laitasaarella on oma Facebook ryhmä https://www.facebook.com/groups/laitasaari/ – saa liittyä!

 4. Minna Pirilä sanoo:

  Jos jollakin löytyisi videon pätkääkin, joku haluaisi varmasti nähdäkin.

  • Solja sanoo:

   Joo-o, ootellaanpa jos joku kertoisi filmanneensa. Me ei tosiaan Sarin kanssa ehditty – vaikka oli minulla kyllä kamera mukana, takahuoneessa :-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *