Kylähistoriakirja 2

Laitasaari-kalenteri 2019 Huom! Sivustolla tehdään tekniikkamuutoksia! Etusivun artikkelit näkyvät kaikille, mutta talohistoriikkien lukemiseen tarvitsee jäsenoikeudet. Muutamat osiot eivät ole vielä käytössä, kärsivällisyyttä…

Olemme alkaneet kokoamaan kakkoskirjaa ja pyydämme apuanne! Lukekaa jäsenet sivustolta talohistoriikit Ketola no 27 Siekkinen no 52. Jos havaitsette puutteita, virheitä tai muuta huomautettavaa, ilmoittakaa siitä meille. Useampi silmäpari näkee enemmän!

Kakkoskirjaan tulee n. 400 sivua ja sitä voi nyt tilata (40 eur). Jos et ehtinyt saada ykköskirjaa (301 s.), keräämme myös sen tilauksia toista painosta varten. Kirjahan loppuunmyytiin neljässä kuukaudessa ja sitä on kyselty paljon. Laitasaari-Seuran jäsenet ovat etusijalla tilauksia käsiteltäessä.

Tilauslomakkeeseen (avautuu uuteen sivuun) —> tästä linkistä

Jäsenlomakkeeseen (avautuu uuteen sivuun) —> tästä linkistä

J.K. Sivusto suljettiin keväällä 2018 toistuvien luvattomien kuva- ja tekstikopiointien vuoksi. Edelleenkin luvaton kopiointi on kielletty ja sääntöä rikkova suljetaan sivustolta pois (tai suljetaan sivut jälleen kokonaan). Kunnioittakaa useamman kirjoittajan tekemää vuosien työtä!

P.S. Kalenteri 2019 on loppuunmyyty, kiitos tilaajille!

Kategoria(t): yleistä Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *