Kirjantekemisrauhaa pyydämme!

Keskitymme nyt täysin kolmannen kirjan tekemiseen. Otamme vastaan vain korjauksia tai lisäyksiä tilojen Kärnä no 1 – Tapio no 26 aineistoihin.

Emme vastaa kaikenmaailman kyselyihin joita nyt jostakin syystä tipahtelee aivan solkenaan. Myöskin jäsenhakemukset laitamme jäihin muutamaksi kuukaudeksi. Sivustolta ei saa viedä materiaaleja julkaisualustoille (Geni, MyHeritage, Ancestry jne). Tämä on ollut kiellettyä koko sen ajan kuin olemme sivustoa ylläpitäneet. Kopioijat saavat nopeasti nimensä sivustolle jos muu ei auta!

Kategoria(t): yleistä Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaus kohteessa Kirjantekemisrauhaa pyydämme!

  1. Matti Heikkinen sanoo:

    Moron!
    Tietooni on kiirinyt, että joku henkilö on vuotanut tietoja tieten tahtoen ulkopuolisille tahoille kunnioittamatta Laitasaaren sivustoja ahkeroineiden ihmisten suurta pyyteetöntä panosta! Tiedot päätyvät sellaisille sivustoille, jotka häikäilemättä rahastavat saaduilla tiedoilla, inhottavaa! Kun oikein aattelee tarkemmin, niin sivustoille ei pääse tietoihin, kuin sellainen, joka on maksanut mitättömän pienen 10€:n jäsenmaksun, siis vuotajahan on Laitasaari Seuran lähipiirin jäsen, saisi julkisesti tuoda häpeävän anteeksipyynnön ja lisäksi saada vaikka määräaikaisen erottamisen jäsenyydestä!

    Seuramme sivustoilla on hyvin seikkaperäisesti kyllä annettu tiedoksi, että asiat kuuluvat tekijänoikeuslain piiriin. Lisäksi jokaisen tilojen valokuvat erikseen kuuluvat kyseisten valokuvien lähettäjien täysivaltaiseen omistukseen, joten niitä EI SAA kopioida! Myöskään liki sadasta maatilasta kirjoitettuja historillisia kirjoituksia EI SAA kopioida! Jos vielä tulevaisuudessa sellaista väärinkäytöstä tapahtuu, tulen vaatimaan kyseisen henkilön EROTTAMISTA PYSYVÄSTI, piste!

    Solja: Näin on ikävä kyllä tapahtunut – viimeiset kopioinnit on tehnyt seuran jäsen/jäsenet koska muilla ei ole pääsyä talohistoriikkeihin. Suuri on pettymyksen tunne! Ja kyllä – tällaiset henkilöt poistetaan seuran jäsenistöstä ja heidän lukuoikeudet samoin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *